Selecteer een pagina

ICT Waarborg

Wij sinds 2013 gecertificeerd door het ICT Waarborg in de categorie “service bedrijven”.

In de kolom hier rechts ziet ook de meest recente beoordelingen voorbij komen. Zijn wij ook u van dienst geweest? Klik dan op de afbeelding om ook een beoordeling te schrijven. Wij stellen ditzeer op prijs!

Klik op onderstaande afbeelding om onze profiel pagina te openen.

ictwaarborg

Kwaliteitsnormen

De zekerheden die ICTWaarborg biedt, gaan verder dan alleen het materiƫle vlak. Ook op het gebied van kwaliteit moeten de aangesloten bedrijven voldoen aan een aantal normen die voor ons peilers zijn waarop de dienstverlening naar de klant toe is gebaseerd.

Naleving gedragscode

Kwaliteit, kennis, service en betrouwbaarheid zijn de peilers van brancheorganisatie ICTWaarborg: afspraak is afspraak. Beweringen die wij niet zomaar doen; de bij ICTWaarborg aangesloten bedrijven werken eerlijk en integer. En ICTWaarborg kijkt over hun schouder mee, als extra zekerheid. Dat zorgt ervoor dat u de kwaliteit, kennis, service en betrouwbaarheid krijgt die u mag verwachten.

Deskundig advies

Van aangesloten bedrijven bij ICTWaarborg mag u verwachten dat u te allen tijde een deskundig advies krijgt. Zij hebben de kennis in huis om de wensen van hun klanten te vertalen naar een voorstel waar u wat mee kunt. Dat kan er toe leiden dat u met iets anders naar huis gaat dan u aanvankelijk voor ogen stond, maar dat eindresultaat hoeft niet per se duurder uit te vallen. Waar het om gaat is dat u als klant goed geholpen bent.

Afspraak = afspraak

Met bij ICTWaarborg aangesloten bedrijven maakt u duidelijke afspraken. Afspraak = afspraak. Alle relevante zaken worden voor u op papier gezet, daar mag u van uitgaan.

Betrouwbaarheid

Partijen die met elkaar in zee gaan, doen dat uiteraard ook op basis van vertrouwen. Ook de bij ICTWaarborg aangesloten gecertificeerde bedrijven gaan natuurlijk betrouwbaar om met hun klanten. En mochten er met u als consument misverstanden ontstaan, dan is ICTWaarborg altijd bereid te bemiddelen.

Bekijk hier het promo filmpje met korte uitleg van een gecertificeerd deelnemer in de categorie service bedrijven bij het ICT Waarborg.