TD Computers Buren (TDCB) is een jong en dynamisch bedrijf dat klaar staat voor al uw ICT problemen, trage computers en laptops, reparatie van beide, als ook het vergroten van uw (draadloze) netwerk in en om huis. Is uw huidige laptop of computer aan vervanging toe, ook daarin kunnen wij u adviseren. Neem vrijblijvend contact met ons op m.b.t. mogelijkheden of het maken van een afspraak. Ook voor een verse Windows installatie bent u hier aan het goede adres. Uitsluitend wordt er originele software die in bezit is, of aangeschaft wordt, geïnstalleerd. Daarbij worden eerst alle documenten zorgvuldig veilig gesteld. Het is overigens altijd raadzaam om een actuele back-up van uw documenten en foto’s in bezit te hebben, ook hiervoor kunnen wij advies en oplossingen leveren. Daarnaast adviseren wij u om een degelijke virusscanner te (laten) installeren. Naast het onderhoud, reparatie en verkoop, kunnen wij ook voor u op kleine schaal een netwerk aanleggen, en dit geheel werkend opleveren. Eventueel benodigde apparatuur kan ook door ons geleverd worden.

Ook wanneer u overstapt van internetprovider, of een andere modem\router wilt installeren kunt u ons hiervoor bereiken. Zoekt u een nieuwe printer, speaker set of andere randapparatuur, en wilt u advies in aanschaf, ook dan kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.

In de gemeenten Buren, Culemborg, Geldermalsen en Tiel komen wij zonder bijkomende kosten uw laptop of computer ophalen wanneer deze bijvoorbeeld nagekeken moet worden.
Uiteraard wordt hij dan ook weer terug gebracht en aangesloten, dat hoort bij de service!